panggilan itu !!!!!!

bloggers~

salamullah 'alaikum ^^

eip..
miss kat kawan2 kita kan?? lagi2 kalo dah lama x jumpe.. xdapat jumpa, mcg pon jadi la... kan3???
 tapi, kadang2, kalo setakat mcg pon xbest.. lama2 nak jugak sesekali dengar suara.. nak lepas rindu~ kan3?? 
hmmm.. kalo blh, tiap2 hari nak mcg.. kalo boleh, tiap2 masa nak mcg... 
dengar je phone mengeluarkan bunyi, konpem2 tersedar.. cepat2 reply mcg.. 
sukenye~~ kan3???
iye la.. best pe mcg2 ng kawan~
lagi terharu kalo dy call kita kan?? 
dah tu, lagi best kalo boleh borak lama2.. kan 3?? 
waaaa~~ syok amat boleh berbual lama2 ngan kawan2 kita... 
tambah2 lagi kalo kawan yang kita sayang amat !! best 2 !!!
tapi kan,
 pernah gak kta ternanti-nanti panggilan dari kawan2 kita.. 
alahai~ lamanya... b
ila la dia nak call aku.. penantian masa tu mmg menyeksakan kan??


hmm.. 
pernah tengok number phone ni x??
24434 ???
kenal x??
 kenal x??


guess what?????

aaah !! ue got it~

ye, 
panggilan dari kekasih kita~~
waktu solat la sayang~
subuh.zohor.asar.maghrib.isyak.
hmmm..kalo kita dengar panggilan dari number ni berbunyi, adakah kita cepat2 "jawab" panggilan ni???? 
adakah secepat kita jawab panggilan dari kawan2 kita??

dan,
adakah pernah kita ternanti-nanti pangilan dari number ini??
kan??

nampak tak??

*untuk diriku dan dirimu~

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_