Posts

Showing posts from August, 2016

One. And. Only

Aduhai sakitnya hati menanggung rasa macam ni 😌
Taktau lah, orang selalu salah tafsir aku tgh "fall in love" dengan siapa.
Ke aku yang salah express perasaan ni? πŸ˜‚Cara aku, aku takkan bagi orang lain nampak aku tgh suka dgn siapa. Aku cuma akan express dekat org tersebut je. Trying in silence katanya πŸ™ˆπŸ™Š
Depan yg lain, aku akan layan sama.Oh please tak nampak ke πŸ˜‚
Aku taklayan semua orang baik. Tak semua ngade-ngade org pada aku, permintaan pelik-pelik aku layan. Jawab call, kalau sampai sembang bukan urusan kerja tu pun dh melepasi tahap normal layanan aku πŸ˜‚ I treat people the same, but the special treatment only be given to special person.
One and only.
And the only one is u.
Didnt u realise?Adei πŸ˜…πŸ˜ŒYa allah, penatnye jaga hati πŸ˜‚