Posts

Showing posts from September, 2012

dulu dan sekarang

assalamualaikum wbt..

wow. lama tak bercerita. meh sini mak nak citer..

kisahnya bertajuk dulu dan sekarang... ehemm.. aku ingat lagi dulu macam kagum giler tengok bila org plating food, lawa kott.. macam wondering, macam mana dorang buat?? tapi skang bila diri sendiri dah menceburi bidang ni, alah, kacang je.. haaa, main je campak-campak susun-susun atas pinggan tu hah, jadila cantik.. tabur je benda siket-siket, lawa jugak.. letak sos dengan hati-hati, lap dengan tisu mana yang comot, then tadaaaaaaaaaaaaa.. lawa jugak aku buat... heeeeee..

kalau dulu its like, perghh, macam mana waiter/waitress bawak pinggan banyak-banyak, and the latest is 22nd sept ai tu, yang aku g serving kat wedding anak MB Terengganu. yang tu takyah citer la dia punya halnya, mmg best giler, what a precious experience i tell u! first time aku bussing, alaaaa,, yang bawak tray dgn pggan penuh atas bahu tuu.. yang ni part best kan,, dorang kate, kita letak tray tu atas bahu sebab laluan sempit,, so, nak elakkan…

huaaaaaa

rasa macam nak nanges. huah huah. sakit dalam hati tak sama dengan sakit hati.