::::::::::::::::::::::::::::

readers !!
oke. pagi esok akn bertolak ke kuala lumpur,, ke rumah my sister dulu.. hari jumaat lam kul 2 ptg gitu akn masuk ke inteview unikl MIAT.. pusat inteview di selangor.... pray for me,, actualy,, study pon xcyap lagi.. mati la ak kalo dy ty soalan killer sal plane, aircraft .. dush!! mintak2 oke saje.. dh ke jaoh punye tmpat nak inteview.. huhu~ harap2 semuanya oke je.. then,, stay sana sampai hari rabu.. rabu pagi baru bertolak balik kelantan.. ptg tu sampai.. insyaallah.. then, ptg esok tu pulak, a.k.a hari khamis ad satu lagi program kat skolah.. setakat ni ak masih terlibatla dgn program tu.. jadi ke tak penglibatan tu, kita tggu dan lihat je la.. so, agk fix dh jadual utk seminggu dua ni, xtk sebut lagi utk da next.. hehe.. masa berpoyapoya hampir tamat! hehe.. oke. tanak ambik mas pnjg pon, just nak citer kat sini,, takot ad yg termiss ak *haha..perasan !* so, kalo ad yg miss tu,, tahulah mereka nape ak xde ni.. hehe.. wish me luck ! daa~

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_