outIm~~

kelmarin.. hang out dgn kawan2.. huhu~~ walopon cket je yg hadir,, oke la dr xde langsung kan??
huuu~~~
so, jom share2 siket la ye ! haha..

hah !

sedap betolla kek ni,, huuu~~ tgk kat ats tu,,
PROUD TO BE US 1ST!!
maksudnya,, coming up next,, proud to be us 2nd,, haha.
so, yg xpegi td, dun worry,, be happy =D

ni pulak,,


hai yeee~~ bersepah kot !

hmm.. ni la yang hadir, p maseh ad yg xsampai masa ni.. sape?? cik amnah,, haha.. bz beno dy kat skul !


mmg rest and go betollah,, xmasukkan duet pon eh ! duduk,, pastu blah.. btolla kan?? dy pon ckp,, rest n go,, xde ckp pon nak dok kat ctu kn masukkan duet?? haha~~



and da most important part,, hehe.. this one !



ak dah lame cari *xde la lama sgt* sumtim like this.. hehe.. tup2,, kuar outim ng kengkawan kelmarin terjumpa beb ! huuu~~ happy kot ! haha.. xpk pnjg,, tros bli..
ni la fes tyme ak bli necklace taw ! sbb biasanya ak bli subang.. haha~


tersangat menarik,, *bagi aku la,, korang ak xtahu la kan.. * sbb satu rantai tu, dy half heart je.. and ada satu lagi,, lagi satu half darinya.. so,, kalo combine tu baru jd the whole heart,,huu~~
ofkoss la,, xkan ak nak pakai dua2 kan?? *bak kate pure kelantanese,, wat lapaa~~* haha.. n,, nak bagi kat sum1.. sape?? hmm~ tuan yg dpt jap g tahu la sape.. haha.. takperlu kot nak heboh2 kan.. *ni xnama heboh k?? ehe~~ * n ofkoss bukan soram laki,, *laki xleh pakai rantai oke !* haha.. hmm~ 

so, dats all.. nak citer byk2 smalam act,, tapi, ngantuk sgt smalam la derr~ so,, pagi ni,, tapi xde mood pulak ! sbb ape?? tgh syedih ni beb! maktab ak xleh pon intebiu ='(
 sedih kot ! tu la,, PKP naim dh warnim hari tu,, choice ak tu ssh nak compete bg bdk2 skolah agama.. sape swoh xdgr kate kan?? OKE. FINE. SALAH AKU ! PADAN MUKA AKU !

xpe la.. tggu je la keputusan2 pasni.. out dulu ~
see ue next post !

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_