susahnye~~~~~~~

korang tahu x ape benda paling susah nak buat?? JAGA HATI ! subhanallah~ tuhan je tahu betapa susahnya nak buat bnda tu. hmm ! oke.fine. sekali lagi nak mengaku. ak mmg jenis yg mudah cemburu. ye. xpelik kan kalo soram pure girl ad sifat cemburu?? takpelikkan?? tak pelikkan?? tapi, alhamdulilla,, ak setakat i xde la bercemburu buta oke. wat2 dekk je.dalam hati tuhan je tahu ! hidayah shukri ialah seorang yg suka bersaing secara sihat oke ! tapi yg taley blah nya ialah ak mmg mudah cemburu. nak wat camne tu ea?? lapangkan dada~ oke. berat nak buat, but I HAVE TO DO IT !! tolongla !! maybe ak patot stop satu bnda,, iaitu suka menyelidik bnda2 xberfaedah ! oke. susah kot bagi ak nak wat ! cfat curiosity terlalu tggi ! but, have to bear in mind, curiosty kills da cat rite??  kalo dh selidik,, maka terjeles. bila dh terjeles, maka tersaket aty.. dan bila dh tersaket hati,mulala ak nak menghukum indvd2 tak bersalah. PLISS LA DAYAH ! buruk beno prangai yang satu tu ! huh ! tak. jgn salah paham. ak xdela dera org tersebut, maksud ak menghukum tu ialah, ak xlayan dy spt biasa.. sgt sukar utk memulakan perbualan.tapi, kalo terjumpa, senyum ttp senyum.itu aku ! tapi, still xsuka sikap ak yang begini. need to do sumtim ! koreksi diri... cuba berubah utk d yg lebih baek oke?? DAYAH BOLEH !! ya !!

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

be wise_

diploma pengurusan perkhidmatan makanan. LAGI.