mother's day ^^

hmm~ post ni takleh delay.. citer len, yg aku janji, ak citer len kali.. hehe.. *memandangkan study utk tbiu esok pon dh nak cyap, tggl cket je lagi~~ sesi nak kemaskan je* hmm~~

ak xsempat la nak wat pape,, urm,, as ue all noe la kan, ak cyap "hadiahkan" kain sebakul swoh umi ak basoh keh ak punye demam tak kebah lagi ~~ hehe~~

bila adek2 ak balik skul,, tgk2 dyorang wat balik kek sekotak sorang.. haha.. kecik je.. jadilah kek harga RM 1.50 sorang pon kan?? nama pon bdk2 lagi~~ dah cukop wat umi happy kot~~ hehe..

nah,, ni dy gambar kek yang dah dikerat


haha,, lucu betol adk2 aku.. dyorang beli dua kek.. nuha beli satu, atyab beli satu.. zaim?? terlalu kecik bagi bdk darjah satu nak pk beli kek utk umi,, tumpang makan je la budak tu,,

mmm.. tercuit gak hati kami2 kakak2 ni.. kebetulan pagi tadi abah masuk wad... td abg yg anta balik adk2 sekolah... masa umi makan kek,,, zaim ni dok nyanyi2 hapy birthday.. haha.. aiyakkKK.. tersalah paham sudah~~ dy egtkan buffday la pulak, last2 sekali, baru dy teringat yg hari ni hari ibu~~ maka dgn sesuka hati dy tukar nada happy buffday kepada selamat hari ibu,, haha.. tetibe, mood dy jadik sedih.. bila umi tanya,, sedap2 dok nyanyi ko umi,, abah nyo mana?? ttbe dy terdiam.. terpacul dari mulut dy,, sedih eh~~ bergenang air mata... huhu~~ egt jugak dy kat abah dy.. huhu~~ paham jugak bdk tu, kalo masuk wad tu maksudnya sakit.. hmm~~ p, dasar lelaki ego. huhu~~ xpadan ng kecik, pandai je dy cover2 xsedih.. cover2 air mata dy tu.. kesat2 ng baju.. huhu~~ xlame lepas tu mntak,, kak,, im nak makan semo kek ni,, im nak makan gajah tu *sbb aising kat atas kek tu gambar gajah* aku pon,, kaut la aising gambar gajah tu,, suap dalam mulut dy,, haha..

maka dunia *bajet hott* tengoklah muka bajet kiut adek bongsu aku baham aising gambar gajah ni,,



huuu~~ geram je nak tumbuk2 muka budak ni !!

so, begitulah critanya hari ibu tahun ni...
moga2 abah cepat sembuh~~ ameeen~~~

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_