ziarah~~

lalalalalla.. i nak sambung.. act, kami,, ahli badar merangkap xco asrama 2010 pgi jalan2 umah ustaz rosli pulak sejurus selepas itu... 6 MEI 2011~

janji dgn cik aziz kul 3.. nak nek van skul g umah ustaz li.. tak ramai pon leh g.. exco ad 20 org kan??kakak2 f6 last year semua takleh join.. same goes to adk2 f4 last year.. pon taknak pgi..so, kami yg f5 je la pgi.. tggu cik aziz,, upenye cik aziz dah sampai dulu lagi.. laa.. cyan pakcik.. tggu kami lama~ sorry pakcik.. so then, bertolak ke rumah us.li.. kitorang bawak buah tgn kat ustaz.. ala kadar je.. ainitasnim punye cadangan.. bagi frame kat ustaz.. then, kat ats tu, sign kami dan tulis sedikit ucapan la.. so,, sbb bnda tu beli last minute,, xsempat kami nak sign.. nak wat masa van tgh gerak, xlogik.. haha.. so, tggulah sampai kat umah ustaz.. sampai2 tu,, ustaz pelik, aik, wat gapo tu?? mai la turun.. hahaa.. last2 us nampak kami tgh "menulis" atas frame tu,, aduh,,kuat dy nulih, HAHA.. cakap lah pape pon ustaz, asalkan kami cyapkan bnda ni. DONE. hmm~ ak la org last trn .. haha.. masuk2,, gtaw ustaz,, ust,, saya dapat diploma kat uitm.. haha. nyoho ko ustaz xtehenyo! bukannya msuk nak v salam,, wat supo umoh sdiri. haha.. masuk2 tros makan.. fuuuHHHH.. wife ust mmg tak menghampakan lah.. tiap kali kami g umah ust, msti makanan da best r.. dh ke byk.. cyap ad dua trip ag utk sesi makan.. haha..

menu :: laksa +laksam+air ribena + kepok keping+kepok gotey+kuihmuih+len2 lagi~~ 

huuuu~~ kenyang kami,,, letih nak abeskan!! byk kot utk 11 org makan!! sampai tersedak ak!! haha..

wuuUUU.. tgklah makann2 tu!!



kenyangnya~~~



jom amik gambar lagi~~ haha



then, lepas cyap makan,,  ust offer bkk CC utk sesape yg tak cek U lagi. HAHAHA.. maka berlakulah sesi wat jahat.. kitorang ni mmg pesem hop egt number IC saem2.. haha.. maka,, kami pon sebutlah nombor IC org2 hop xdop kat dpn lappy ust,, tercengang ust.. aih, bhy bdk2 ni,,nombor IC same pon dy egt! haha.. org fes jd mangsa ialah kinah,, haha.. panda sgt xset cek, kan kami dh tolong cekkan?? haha.. besh2~~


haha. kan???

then, kami takleh lama2.. cik aziz pon ad hal. masa tu pon dah dekat kul 5 ptg... so,, kami mntak diri.. salam2 ng umi *wife ust* dy pesan,, mai2ah umah,, walopon dok jauh2 dh... nnti gapo2 antar la kad~ aiyak, haha. sedih la~~~ dia peluk, cium kami2~~ sayang~~~~~ umi~~~ dah rasa cam femly sendiri je~~~ xdop aroh xleh salam ng ust! hehe~~ hmm..

tapi, sebelum balik,, sempat agy snap da picca~~


tu la ole2 dari kami~~ simple, tapi dari hati kami kepada ustaz sekeluarga~~

ni abah+umi~~


n bila otw balik, dah~~ kalut2 siapkan adiah buat cik aziz pulak,, yg ni xkire,, ats van pon, jadilah~~ haha..

sedih lagi masa ni,,
masa ak bagi kat cik aziz,, dy pesan,, adk2,, mai la jln2 kat skolah.tgk adk2 kat skolah ni.. pokcik gak,, syg benna ko adk2 semo ni.. xleh nak oyak syg gano.. syg sgt2.. 
sobs,, 
sedih kami.. lagi2 bila tgk airmata cik aziz bertakung kat tubir mata.. ye,, kami pon syg~~ pakcik.. our beloved bapak.. buktinya, kami yg xnaim pon pakcik sggp bwk jln2 ag kan?? hmm~ kami xkan lupe pakcik eh!! so,, terimalah dari kami, walopon xseberapa n tak terbayar jasa pkacik kat kami,,



xco len yg tak join.. rugi la korang~~

*kak ina, kak mie, kak wawan, kak ada,kak ana, tikah, pujah, tirah, wani, miezah n ieka,,, *
psst::heyheyhey cikmzah, u O me!

so then guys,, bile lagi xco nak reunion ni?? miss ue guys la..

miss nak meetim same2.. miss nak nanges same2.. huu~ kenangan exco abadi~~~

ukhuwwah fillah ya~~ jgn lupe kite kat sini!!

jadi,, setakat ni saje post utk yg ni,, hehe.. daaa~~~

ma'assalamah~

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_