cinta?

Aku mencintai sahabatku dengan segenap jiwaku. Sahabat yang baik adalah yang seiring denganku dan menjaga nama baikku ketika aku hidup atau selepas mati. Kuhulurkan tangan kepada sahabatku untuk berkenalan kerana aku akan berasa senang. Semakin ramai sahabat, aku semakin percaya diri. Aku selalu berharap mendapat sahabat sejati yang tidak pernah luntur baik dalam suka atau duka. Jika aku temuinya, aku ingin setia padanya’ – Imam Syafie

bismillahirrahmanirrahim..

ya.. aku ingin setia padanya..

ecececece.. tapi, ya.. i'm serious.. harap sgt2 persahabatn ni kekal sampai akhir hayat.. kalo aku happy, dorang gelak sama.. tapi, dorang takpernah nak dengar aku nangis.. aku nak nages je dorang buat lawak! kadang2 xbagi can langsung kite nak nanges. but sometimes, aku tak ambik kesah. hah. aku sedoh, dorang cover line, buat lawak, aku gelak, tapi nangis tetap nak nanges. wahahaa. so, oke la kan.. n thanks for that, fren =)

kita saling memberi dan menerima kan?? semoga kekal selamanya =)



*amnah aira bedah farah kinah sihah qilah tirah, thanks =)  * 


Comments

  1. When you're sad,
    When you're feeling low,
    When you're hurt,
    Or if you're in trouble
    or in doubt...
    Just reach out... anywhere we are.
    Anytime you need friends,
    Think of us, there we'll be...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_