ceritanya~

xcukup dgn sakit dada semalam kes "histeria" dgn kaktiqah 
tapi adoi! 
macammana boleh terjumpa pulak dkt kbmol masa outing dgn sep2 ni pulok takdi. 
hadoi! nak cabut jntung aku weyh!

pape hal peacee!! 
xpe, gapo2 jadi saye sggp bertanggungjawab *err. janji ko gapo ni ore panggil? *

anyway, 
lupakan perkara yang hampir meragut nyawa tersebut,
 cuma nak gtau, outing tadi yang the best rasanya. 
hah ha~ xtahu la bakpo tapi rasa tdi ade sumtim special.. 
apekah? 
saya sendiri takdapat nak jelaskan *maybe sebab dey jupo lako tetamu yg hadir-termasuk yg tertembox secara  tidak sengaka- dan bergurau senda bersama kot, ye kot..*

haha..

dan, 
ya allah. banyaknya duit habes mggu ni!
err?
mula dgn balik dumos tgk xdop bare dapur, g tubek shopping barang2 dapur ngan umi, 
dan bila cashier tekan butang terakhir maka terpaparlah di skrin RM203.bla2 sen, 
kejut kakloh!
adoi. nasib baik sblm g beli barang tu dey singgah ATM withdraw duet~
kalo x, 
xkea malu ko umi konon2 nk belanja beli barang dapur tapi kaba2 mitop duit xcukop duit.
hehe. haha. 
serunak sgt ambik gotu goni nk penuh peti dan nak pastikan perut adk2 dok dumoh xdey raso lapar. 
hehe. alhamdulillah~ 
cukup je duitnya pula utk belanja adk2 dirumah makan KFC *since jji dh sbb tggl sep ur  kat umoh. mana bules mungkir jji* maka balikla ke rumah dgn purse yg hampir kosong. 
*xpe, berkat belanja family sdiri. rezeki tak kemana kalo kita xdekkut angit eh* 

then, hari ni pulaaakk outing dgn kawan2, 
maka nama pun year end-sale sana sini- memandangkan aku pon tgh out-of-stock baju, 
sbb jamey skolah2 dulu xdey nak belli baju bagai, 
so, ambik kesempatan la nak dapat baju murah. napok beli 1 percuma dua-beli. 
napok beli satu percuma satu pon nak beli.
 napok beli 1 dan xdapat apa2 melainkan baju itu sahaja pon nak beli *dh terpaksa dh hop tu-tu* 
mka habes la dekat rm100 *oke la since dapat 5helai kemeja and 1 tshirt versatile siket yg harga biasa maybe akan dekat rm200 semuanya*

oke. 
parop gilo duit. 
kalo abah tahu ni mati aku kena sound sampai akhir hayat!
xpo abah, 
oe xmitop duit ng abah pahni, 
cukup eh duit PT nak tampung kehidupan sapa ko akhir sem, 
insyaallah~~~  *pnjg plep insyaallah tu*
hehe. 

so, kesinambungan dari itu pahni keno jimat la siket~~~
hurmmm~~
oke la, gotta go,

 *hari dh rabu, MGT ng foodstudies tak study lagi. CTU pon belum, igt siket lepas ni ad test an kuiz! 

ma'assalamah :)

Comments

  1. dey kelik utim dungun tu alik ulu. bare mahal 2x gando. xleh2~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_