tudung..

sedia maklumlah kan, kita kalo nak pakai tudung, tudung tu mestilah menutupi dada,, tak jarang,, menutupi kan.. tapi satu hal yang macam taktau, baru je tau, bentuk tlinga pon takleh nampak. hmm. so, tudung arini tu kan kita pakai macam nampak telinga kan.. ingatkan dah macam selamat la pakai tudung tu,, seban kan tudung tu tak jarang... hmm.. banyak lagi kena betulkan pasal pemakaian tudung aku nihh.

bila pk2 balik, lagi best masa dok skolah dulu,, pakai la tudung mcm mana pon,, xpe, bukannya ade sape2 pon, lagipon, dulu kan mmg tudung labuh yang kat sekolah dulu,, n skang ni pon bila nak pegi skolah,, macam takpe la kalo tudung jarang2 siket pon, i mean kalo ade program stakat dok asrama je tu kan * bukan masa melawat sekolah* , sebab kan bdk2 pompuan je,, so, nak bayang siket pon macam xde pape sgt laa.. tapi bila tahu kena berdepan dgn kaum adam ni,, hah, kena jaga la siket.. aduhh.. skang pon mcm ssh jgk nak cari tudung ni, kena cari inisiatif sndri la, pakai inner kat dalam.. ye, mmg susah siket, tapi xpe la kan,, lagi baik susah siket kat dunia ni dari susah nnti kat sana...

motif : ntah, ayat tgh berfikir meng-interprate mklumat  yg baru dapat.

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_