yu,

ehem. lambat ye?
wish you happy birthday, erm, belated birthday..
bukan tak ingat, ingat, tapi, saje je, hehe
biasanya ramai yang berlumba-lumba nak jadi orang pertama wish,
but for me,
let me be the last person to wish you happy belated birthday :)



sorry, takde hadiah,,

cuma hari tu saya bagi hadiah doa je kat awak ;)

aah, masa hari bday tu la..

kan dah cakap bukan tak ingat tapi saje ;p

hope that one day boleh jumpa lagi..
boleh borak-borak macam dulu-dulu
boleh sama-sama lupakan dan terima salah silap masing-masing.
dan harap u'll be my fren here and hereafter

do hope so

:)

uhibbuki lillahi taala :')
semoga Allah menyampaikan salam :)

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_