One. And. Only

Aduhai sakitnya hati menanggung rasa macam ni 😌
Taktau lah, orang selalu salah tafsir aku tgh "fall in love" dengan siapa.
Ke aku yang salah express perasaan ni? 😂

Cara aku, aku takkan bagi orang lain nampak aku tgh suka dgn siapa. Aku cuma akan express dekat org tersebut je. Trying in silence katanya 🙈🙊
Depan yg lain, aku akan layan sama.

Oh please tak nampak ke 😂
Aku taklayan semua orang baik. Tak semua ngade-ngade org pada aku, permintaan pelik-pelik aku layan. Jawab call, kalau sampai sembang bukan urusan kerja tu pun dh melepasi tahap normal layanan aku 😂

I treat people the same, but the special treatment only be given to special person.
One and only.
And the only one is u.
Didnt u realise?

Adei 😅

😌

Ya allah, penatnye jaga hati 😂

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_