..haRi.itU.daLAm.sejarah...

hmm~
nak sambung lagi.. maka pada tarikh bila ntah, result pmr akn diumumkan.. maka ak pon, berdebar la... n hari tu, abh ad keje gak.. spatutnya ak g skul lam kul 10 ++, tapi, terpaksa kul 7.30 dah tercegat kat pntu pagar skul.. * x abes2 ng pukul 7.30 pagi kan?? * nsb bek kak ipah tmn.. masuk lam skul, tgk tv kat DNY dulu.. hehe.. dh borim ! tapi, lam hati, tuhan je yang tahu btp ak takotnye.. dipendekkan crita, masuklah ak ke dalam Dmas.. n mudirah pon anncekan lah... bla3.. result keseluruhan la yang di annce.. n bila tiba masanya cg umumkan nama2 yang dapat 9A, alhamdulillah.. lam byk2 nama tu, ada atrnya nama aku.. ya allah~ hepinya... dan yang spesel lagi, hari tu ad reporter kat skul.. n ttbe ustzah hachinah cari ak.. masa tu, ak, wanie, n dijah.. masuk paper beb ! hak3.. dy pilih org yang dapat biasiswa n dapat 9A la kan.. hmm.. kami bertiga menghiasi muka dpn surat khabar sisipan utk PMR.. ntahla, ak xegt dh nama ape.. hehe.. mmg bahagia sgt hari tu... and aku telah mencatat skali lagi rekod femly ak.. ramai2, stakat ni akula yang dah catat stret A utk xm UPSR dan PMR.. pe nasib SPM?? yang tu masih ak tggu.. agk la cket SPM ni.. huhu~ n gtu la.. kelas mana next year?? x tahu lagi~ n soal tukar skul? no3~ tidak bagi hidayah  shukri.. tak pernah terdetik pon di hati ak utk tgglkan naim, sbb ak masih ad impian utk dicapai di sini.. ak masih ad bnda yang ak x buat lagi kat naim.. ak masih nak berbakti di sekolah ini... huhu~ so, ak mmg decide dh, kalo dpt twrn mana2 pon, mmg ak xkan pgi.. fullstop ! n xtualy, ak mmg takut utk melangkah ke alam upper form.. noe wat?? sblm nek form 4, sblm ttp sesi skul 2008 lagi dah bbrapa amanah tergalas kat bahu ak.. ape ye?? 1- masa wida' badar, kak aini dah lamar ak utk jadi SU Lajnah Perhubungan.. n ak dah trima.. 2- masa dinner prefect ak dah diangkat sbg ketua xco perhimpunan & interaksi.. 3- yang ak dah trima jadi FC.. 4- masih sbg naqibah.. so, ak bnr2 takut dan tak tahu mcmmana nak coop dgn semua ni.. ak dh dgr pasal addmate, bio, fizik, chemi.. ya allah~ semoga ak kuat...

TO BE CONTINUED !!

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_