oke~

hmm.. msh di topik yang sama,, sal result la kan... oke.. petang smalam, oke lagi.. dah terasa kesebokan sebenarnya.. dah la stress,, cukop la 3 kali ak nak amik result abh xleh anta.. nek bas sendiri.. hoho~ tragis la jugak kan,, dh ke ntah pape bus otw ke naim, smpai ak kn amik bas ke kbmall n jalan * ala2 same cam outim dulu2~* ke skul, huh.. sebok la jugak,, dpt result pulak, agk mengecewakan,, nak balik, hujan pulak~~ dush.. meredah hujan,, xpe,, sabar lagi.. tapi, tgk2 bus stop yg dkt stesen bas trans kat depan tu dh xde,, wat??? huh ! termenangis di tepi jalan beb ~ huhuu.. xtahan dh.. terpaksa la jalan ke kbmall.. tggu bus atau teksi.. sebok2~ then, ptg tu mmg letih gilak.. sampai umah dkt kul 6.. n malam tu, baru terasa sedih.. semalam +sepagi td ak nanges... basah bantal, basah miss daisy~ huuu~~ n demam jugak td.. skang ni pon, pns lagi badan,, huu~ tp, wat cool je,, xmau layan perasaan sgt~

tekad tamau join graduasi, sbb abh tgh tak sihat, taknak sshkan abah nak anta ak g kat dewan tu.. len la kalo ak ni dapat byk A.. ye, mmg siket je ak dpt.. kao org len, kate cket, p sbnrnya dpt 7,8,9.. ak ni, mmg cket oke.. compare ng UPSR pon byk tyme tu lagi... sedih3~ p, pk2 balik, lepas kn tegur dgn qilah, lepas kn tegur dgn bedah, oke, ak ngaku, btollah.. ak ni dah 4 tahun involve lam majlis graduasi naim.. ye la,, atr tugas as prefect kan.. takkanla tyme ak, xsey join kot.. n nasib bek la.. ad org offer nak tlg antar. mekasih cik bedah... join kot graduasi.. tgk la..

n bila dipikirkan balik, ak sedar, sape la ak nak halang ketentuannya,, dy ad perancangn yg lebih baik utk ak kan?? yup. ak kn yakin.. takkanlah ak nak buruk sangka dgn dy kan?? tak guna la ak jd naqibah.. tak guna la ak jadi pemimpin kat skul selama ni kalo ak msh xmmpu nak yakin dgn satu hadis yg ak share hari tu.. kan?? xkan ak xleh yaking dgn firman2 allah.. bek xpayah jd pimpinan badar dulu kalo gni la behaviour ak kan?? tak baek dayah... put ur trust in him .

oke... yup.. ak kn bangun balik.. 
dearest junior ak cakap, nnti tebus balik utk len kali. 
yup.. kamu btol hney.. mekacihh.. hmm~
ye ! dayah shukri akn bgn balik !!!!

insyaallah~~

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_