::: surat cinta dan mcg :::;

bismillahirrahmanirrahim~

bloggers ^^
hari ni pause kejap dari citer2 yang macam dua tiga empat post sblm ni..
teruskan dulu utk post cam biasa =)

so then,
topik ape akn dibincangkan hari ni kawan2 ??
a'ah~ 
refer tajuk post.

SURAT CINTA DAN MCG !!

eip..
hehe~ kite kalo dapat surat atau sekeping sahaja mcg dari sum1 yang kita syg kan, 
msti happy jiddan kan??
alahai~ hati ni rasa cam penuh ng taman berbunga2~ 
lalalala~
tambah2 lagi, kalo diungkapkan pula kata2 yang
menunjukkan sayangnya, care nya dy kat kite.. kan3???
haha.. tipu la kalo kate tak~
tapi, depends la gak kan.. mane2 emosi yang tercatat lam surat atopon mcg tersebut,
reaksi atopon perasaan kita msti seiring kan??
marah. sedih. bosan. stress. excited. ngantuk.bla3~
sampai kat kita terasa kesannya.. betul tak??
haha.. i bet uE !!
tapi kan..
adakah respon kita juga seiring dgn emosi kita saat2 kita membaca mcg2 dan surat2 
dari da one and only yang pemilik cinta hakiki???
eh?? tak pernah dapat??
ah, pgi beli kat kedai jaafar rawas, xpon, kedai2 buku pon byk jual
lembaran2 surat cinta.. 
ape?
da divine book, alquranul kareem~
ye..
adakah kita rasa perasaan gembira bila dgr kurniaan2 allah??
adakah kita terasa sedih bila mmbaca kisah2 ttg kesesatan dan bala yg menimpa??
adakah kita terasa marah bila membaca kisah2 penentang2 islam dulu kala??
adakah terasa terharu tika membaca pengorbanan kekasih allah??
adakah respon kita seiring itu??

as usua,,
fikir2kan dan selamat beramal ~

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_