udah~

hmm.. so,, gitu la journal ak slama 5 tahun kat naim sampailah skarang~
xtualy, hanya bbrapa percent yang ak citer kat korang.. tu pon, kalo ad yang ase melampau, yg rasa pkare tu privacy, inbox kat kite ek.. fb ke.. emel ke.. mcg phone ke. just let me noe oke~~ ak dh pakai penapis pon, nak citer sal ape2.. ye la, sbb ad bnda tros jd rahsia atr kite2.. n ada gak yg ak nak share ng bloggers ni.. huuu~ mntak maaf andai ada tersalah bahasa, terlanjur bicara~ hope enjoy kalo melawat blog ni,, njoy baca  kisah ak,, haha. taw.. panjang2.. dh lame xwat esei kan,, haha.. lalalaa.. 
so, gitu la.. tggu n lihatlah ape yg akn berlaku selepas ni,, ape yg ak dpt utk spm ni.. hmm~ takut2 ! so, kpd mrk  yg terlibat scr langsung ataupon tidak lam memori2 ak,, trima kaseh bebanyak.. sbb sudi jd sebahagian dr hdp ak.. smg ukhuwwah kita slamanya.. 
ameen ^^

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_