(^^,)v sayang korang ~

haih.habis sesi skolah,, skang ni masa tyme spm dulu~

agk syedih la kan,, sb hajat di hati kami nak guna dewan baru yang serba santek tu utk spm tak kesampaian~~ jelas ng f4 yg exa last year kat ctu~~ tapi, adk2 kate kat dwn tu panas,, kipas xcukop,, haha.. so, kami2 pon xm lam kelas2 la..

uip, sape egt kat pengawas yg jaga bilik yg major 5 US tu * xegt bilik number brapa,HAHA* ??
haha..  
bo bo la wat nyo,, ko nak smbg lagi? kalo nak smbg lagi, awk swoh mak awk ata pahni deh,, 
HAHA..  
ni, sapo oyk blh wat masuk kalkulatr nak pekso admath?? mok awk?? 
x eh,, ckgu addmath sayo oyak,, 
HAHA.. brani ak jawab, HAHA.. ni hop muka supo cxg sah tu,,
oke,, mana helaian yangdiceraikan tu, buleh wat baik,, wat boh kace butey,, 
so lagi,,
jgn mari esk deh,, xdop ketah nak jawab.. lamo kea mari dok nunggu sore2~ 
HAHA.. lucu2 la~~ hui~~

and alkisah lam dorm pulak~
masa spm tgh berlangsung.. semua org tahu, sep2 xco, haha.. dok pak ak lam dorm z2.. sadis2.. nyo sumbat 13 org ctu.. hik3.. xpe.. kami sronok bersama2.. kak ina mula2 dok ng kami, tapi last2 kak ina g ng kawan2,, ye la.. masa ni je la nak dok ng kawan2.. kak ana kak ada, kak mie n kak wawan mmg dh dok skali ng kakak2 form 6 lama dh~ 

hmmm.. tringat kat toaster yang banyak berjasa mengenyangkan perut kami.. kih3.. toaster tikah la tu.. bkn stakat roti yang kitoram bakar, beli kopok tepi billy pon kitorang panaskan balik guna toaster tu, kah3.. xpe,,tikah xmarah~~ hik3.. punye la hebat kehidupan masa tu.. kih3.. ad perkara sadis, lucu, sebok, mcm2~~ hmm, egt lagi, masa tu tirah bwk nset msk dwn, ltk la ats meja pengawas... nak wat ko cito, nset tu jatuh, pah koma wey sehari selepas itu.. arakian, kn g service la nset tu.. hmm~

xtvt paling best ialah layan mvie ng sep2 ni, biasanya lappy qilah yg akn digunakan.. hik3.. n crite2 dieksport dari hard disk tikah.. citer fes ak join, sal diary2 gapo taw,, xegt dh tajuk dy.. keh3.. meme lawop la.. pantang ad gap xm je, sure layan movie~~ ahli2 kitab*novel dgn kitab mereka.. haha..  ak xsangka skali, nayya pon upenye ahli kitab jugak?? haha
lucu lagi tyme riadhah kitoram, alahai~ mula2 rancang tu, punye la gempak,, ey sep mg! pg esk kita riadhah deh.. tup2.. riadhah ats katil .. hahaha.. tapi, tu mula2.. pastu mmg berjalan la. best gak, walopon skdr men lempar gelung.. haha * xmatured lah mano tu gak eh. ada gak satu hari tu, gap sblm dua subjek last, kitoram g jogim la kononnya.. haha.. jln2 keliling kg, maka termasuklah lam pagar masjid telipot.. sama skali tidak kami sangka bahawa kat masjid telipot tyme tu ada kem gapo taw.. haha.. mmg malu amat !!!! cover2.. wat slambe badak jek.. haha.. mmg xleh blah la masa tu~
 kalo ad gap gak, kitoram masih istiqamah stay up, haha.. kalo perut lapar, maka ad la yang volunteer wat roti. tgh2 malam kot.. haha.. nak jem gapo?? semua ad.. blaccurrant?? coklat ng butter?? marjerin ng gula?? kaya biasa?? haha.. mmg best la..
stok roti xpernah putus sihh !! lam tempoh xm spm, lebih 20 paket roti bersaiz bonanza kami santap. hahaha..
lagi sadis kpd toaster tu, kitoram panaskan jagung yang mama amnah bagi. kah3.. waffle xyah kira la.. hmmm.. p hayat toaster tu masih ad sehingga saat ini~ kot. haha.. tikah?? toaster pe kabar?? kih3~

egt lagi malam tu,umi qilah masak bubur lambuk, masyaallah~ banyak kot~ haha... maka bersantaplah kami malam itu sambil enjoy movie~~ byk gak khatam movie malam tu.. haha.. best2!

perkara paling xleh blah,tyme g toilet.. hadoi~ tambah2 lagi kalo haa ng farah.. mmg la nak pch kot toilet tu.. sadis btol ! lam toilet pon la.. hik3.. ape daa.. memeriahkan suasana tanpa mengira masa la katakan ~

ad gak, acara menghafal ringtone mcg n incoming call, haha.. mengutuk pun ape krg.. haha.. pujah punye bunyi korporat.. haha.. aini tasnim punye?? wah~~ ak aaa aaa aa~~
haha... 
ak?? silent je.. sbb ape?? mlm2 dok mcg.. haha.. ape la.. kalo xsilent, kn sound la. kuat teh!! haha.. lek bro~ haha.. sapa haa tanya, nset sapo vibrate td ag?? haha.. sssshh.. tamau ganggu korang~~ haha.. ag pon, bknny mcg ng pakwe ak.. dearest junior jek. haha.. ilex sudah.. kalo x mcg, jawabnya, buku la baca ak.. kih3...
ada skali tu, kinah nek ats katil ak, hehe.. dy oyk,, aihh, mcg ng sapo yah??  hehe.. maka berlakulah rebut merebut nset,, haha.. no3~ xpe.. baca jugak nye buku~~

idup ng korang2 ni mmg best la.. aira, amnah, wani, pon xkrg dgn telatah msg~

miss eh ko sep2 ni.. huuu~~

aku ni, dekat2 spm baru nak study.. thanx la kpd rakan study ak.. tambah2 cik mizah yang tmn ak stay up malam2.. tenkiu !! haha, tahun ni kalo kamu nak stay up kat ostel, really sorry, kite xleh teman lorh~ kamu bgn ng kawan2 la ye.. hehe~~ bukan tamau teman, tapi tak bules. kalo tyme mggu balik xpe~~ hmm~

ika pulak?? hmm~ kamu dgn si kawan kamu tu,, hehe.. gud luck la ye.. kite dh tlg cket2,, tlg usik je.. haha.. dh sekelas lagi  thn ni,  oke la tu.. kan3?? haha.. xjupo dh org len wat muka blurr supo ika.. haha..

gano2 pon, exco 2010 is da best buddies... tyme wat keje pon oke, tyme study pon beres, tyme sedih, suka semuanya seronok bersama kamu2.. miss ue all.. hik3.. tmbh2 masa metim2 kita d tgh malam~~ xdpt dh kat tmpat len eh., sayang la korang sumer..
si ika ng mijah,,
hmm, teruskan usaha thn ni ye.. hihi~
pengalaman setahun last year jd xco, guna2kanlah~~

so, dah masanya utk kami2 berpisah~

tapi, xtros balik ptg lepas habis paper QS. stay lagi satu malam kat ostel.. malam tu ustazah hachinah lawat kami,, jumpe la.. bagi pesanan terakhir~ n esknya, kak ina arahkan kami g cuci toilet, haha. pakat xsey.. last2, kak ina kate, ho.. sapo xsey cuci toilet, kemas dorm ! maka,, ofkos la lagi best cuci toilet,, buleh men air,, haha.. dorm?? dush ! xsggp nak kemas, ehe~~ n lepas siap2 semau tu,, baru balik ke rumah.. sob3~~ sedih nya nak tggl aspurina~~ huuu~
tapi, nak wat gano, meme kn tggl~ jumpe lagi~~
maka tamatlah era ak bergelar pelajar sekolah !
phewwww~~
macammana agknya ye dok umah jap g?
xcited pon ade,, hmmm
*merenung masa depan *

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_