citer lagi~~

sini mau citer keexcitedan ak.. *sory cg bm n bi~~* haha.. hari ahad last week, ak g ng kak a *my eldest sis* ke PWTC, survey2 pesta buku atrbgsa kat sana.. p tak sempat jln byk la hari tu, coz nak pgi jln2 tmpat len hari tu,, n pada 28 apr a.k.a khamis,, ak kuar ng kak ipah pulak g pesta buku sekali lagi, utk round seluruh tempatnya yg luas tu.. TERBAEKKKKKK punye pesta buku !!! yg lagi best, akjumpe buku tu !! n ape yg ak nak cakap,, korang igt tak buku idaman ak? kalo tak egt,, klik sini.. haha.. dgn bangga nya ak nak gtau korang,, dua2 buku tu dh jd milik aku !! * dan beserta satu buku motivasi len, stop,look go, dan sua buah novel english * alhamdulillah~~ yes2!! puas hati amat!!! hak3. nnti ak baca sampai abes, ak share ng korang ek.. hehe. oke la. tamat sudah acara membanggakan diri. *aishh,, xbaek kea??*
haha.. oke.. daa readers!!!!

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

be wise_

diploma pengurusan perkhidmatan makanan. LAGI.