got the picca ^^

oke. credit to miss sakinah yaacob !
sime saseh sinah,, sebab supload samba2 sih,, sisisisisisis~~
*sindrom S maseh berleluasa *

meh nak share sikit,, kenangan masa kem tu,


ni baru masuk bilik,, haha.. sebelum ape2 terjadi,, jom kita amik gambar dulu~~ lalalaala..
sebabkan xde org nak amik gambar, so kita amik depan cermin,, cool~~ haha
so,, aku jelah yg tak tgk kat cermin ni?? hehe~~
xleh kawal lah,, mata nak tgk punat kamera, n nak tgk cermin,,hehe~~
so,, jadilah gambarnya spt di ats,, huu~~
oke la.. *puji diri sendiri*

then,, yang ni,,

sesi penerangan dan perbincangan utk sesi taaruf by group.. dan jugak penerangan n perbicangan serta perkongsian utk LDK 1 dan masuk sikit2 utk LDK 2.. fosure kn join,, sumer FC,, dan KD modul n latihan, dalia n syarifah *kalo xsilap*,,turut serta,, KD prog, aina kamil n pengarah pon turun padang,, cik miezah,,
penerangan oleh kak posh,, sbg ketua FC~~
jgn salah sangka,, haha.. masa ni baru nak stat oke,, dats y sempat lagi amik2 gambar,,lalalala~~

then,,


LDK lah.. yg ni last punya LDK,, haha.. lucu pulak,, ade ke patot ak terlebih advance ! modul utk LDK2, ak wat masa LDK1 haha~~~ oke,,bukan salah ak 100 % *xnak ngaku* sbb sbnrnya mmg modul tu utk LDK 1 tapi, last2 kak posh kate tukar wat masa LDK 2 sbb masa xsempat,, ceramah yg sblm tu makan masa lebih.. tapi,, ntah kat mana ak masa tu sampai maklumat tak sampai kat aku,, HAHA.. p, bagus gak,, sbb xde la terjejar2 nak habiskan 2, 3 modul utk LDK yg dalam gambar ni,, ni la group ak,,adek2 cantekk manis  kumpulan 8..

then,, ini..


si cantek manes KD prog ! huu~~ dua2  ank saye !! elliza hussein dan aina kamil,, haha.. byk2kan blaja,, byk lagi kem yg akn ank2 handle jap g.. uhuk3 *terdengar batuk2 kecil,, wahahahaha*

dan inilah atr wajah2 peserta yg sgt3 bernaseb baek~~


ada jugak sesi bercakap di hadapan~~



ni sebelum majlis penutup..


sempat lagi amik gambar, HAHA.. tgk tu,, nakal betol =.=!
dari senyummu dapat ku baca betapa urghh!!
mmg la budak ni !


ni utk breakfast,, bagos betol la.. KD persegaran paling haibat pernah ak jumpe.. tiap kali makan, tiap kali tu la mrk akn serve terus ke meja2.. FC pun dilayan hebat sekali,, haha.. tabikk r farah wadhihah dan ur partner !!

n ni masa majlis penutup..



usai majlis penutup,, FC pon nak amik gambar jugak !!


duduk dari kiri :: ak, aira, kak ismah, kak posh, aini
bdiri dari kiri :: bedah, amnah,mimi, kinah

dan yang ni,, semua yg terlibat~~



duduk dr kiri :: farah wadhihah, jaa, dalia, aira, kinah, miezah, izzah atirah, tie, elliza
dok ats kusi dr kiri :: mimi, farhah, aku, ummi, ustzh karimah, bedah, dayah hadzri
ala2 berdiri :::  amnah, aina, kak dah

then, ni masa kepulangan,, lps check out !


 berlakon je tu,, muka2 tersingkir tu,, haha~~

oke.. tu la atr2 yg dilalui semasa kem.. hmm~~
thn lepas ni muka2 KD.. thn ni, ni muka2 FC.. haha... sronok betul..
coming up next,, mgkin aktivit terakhir di naim tahun ni,,
reunion BADAR naim batch 08-10.. rancangnya wat kat skul.. tapi, xtahu camne lagi.. tak sabar dh ni nk jumpa rakan2 senagkatan dulu~~ naqibah selama 3 tahun ! xmgkn ak lupe kat korang !!!
n one more,, kem waja diri utk adk2 f3.. dijemput jugak,. insyaallah~~ hujung april ni.. pon dh xsabar nak jd FC lagi,, haha~~
oke la.. gotta go~~
see ue !

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_