genre baru lagi??

mm. kite tgh usaha nak keluar dgn album genre baru utk blog ni.. sesi berkarya kreatif,, ececececeeeYY~~~ act, ni utk tebus yg kempunan nak join contest penulis senja terakhir pe ntah,, yg tlah ditag oleh kak asha.. so,, lam proses *padahal baru nak mula* citer ak ni,, nak kate xde kena mengena dgn yg telah hidup atau yang masih mati pon xjugak,,, so, lantak ah.. hehe~~ kalo ad yg terasa ak bercerita sal diri dy tu,, suka aty korang lah.. haha. patot bersyukur sbb ak sudi amik korang jadi pelakon lam drama ak tao! haha *koya tahap dewa* so,, nntikan kemunculan genre sastera di blog ini yah!! 
errr, act dah ad pon, cuma yg ni versi cerpen gtu lorh~~ yg sedia ada tu lebih kuang adk bradik ng sajak,, nges3~~
insyaallah, jika allah mengizinkan~~~


Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_