mana yang betol..

haiyak... ambik tahu salah. tak ambik tahu pon salah.. buat gini, rasa tak betul. wat gitu, pon rase tak betol.. tak nak ambik tahu, datang mencari... masa nak ambik tahu, senyap je menyepi.. sekali nak lupakan, masa tu la nak muncul.. mase tringat, takde nya walau satu perkataan balas terpacul.. duh.. susah gak kan kadang2 nak duga manusia ni kan.. hmm.. pape hal, just nak gtau la.. bukan nak menyibuk sal kamu, tapi, niat saye nak ambik berat.. siyes, kadang2 rase cam kamu sombong kot. tapi, jaoh di sudut hati, maybe kamu wat gtu, sbb xnak bebankan saye, tapi ketahuilah, sejak bila dgn dgr masalah kamu jadi membebankan saye? kita kawan dh lame kan.. xde gunanya kawan kalo xleh tolong kawannya.. and now, di mana pon kamu berada, just keep praying dat everythings alrite with ue, smoga allah bri kamu kekuatan utk teruskan perjuangan di saat2 akhir, melaksanakan sgl amanah + tanggungjawab yg masih berbaki dan smg di beri kekuatan utk terus berdiri teguh.. and just want ue to noe, takpernah lupakan kamu dlm doa saye =)
teruskan berjuang!!

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_