suratan atau..

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM~
100711
 Nampak iklan, ada festival nasyid.. GEMA mencari bakat baru… saje wat gedik, gtau rumet, aku nak join, nak masuk yang solo punye pertandingan, taknak group2 ni, nnti kalo menang ssh nak share hadiah.. eleh, yuran rm20 je kot, kalo aku masuk, konfem menang fes prize, hadiah rm120 =)
Ade ke patot diorang caye?
Haha~

110711
Tadi dok tunggu habes mop lantai kitchen, dok borak-borak ngan member.. wahi anak tc wannor datang, dia kate power spec dy dah naek, maybe 400++,, hmm.. banyak jugak tu kak oi~
 balik kelas kitchen, tengok ada air kotak the krisantimun atas meja.. aih.. dari langit ke jatoh ni?? Hmm.urm, hari ni ada latihan kawad.. kawad dan kawad, tapi kan, ttbe kena lari keliling uitm, sebabnya, uitm skang ni ada PC Fair.. so, depan-depan Dewan Aspirasi ni, ada khemah2.. tempat common kami kawad dah takde. Hehe.. xpasal-pasal je kena berjoging.. tapi, record ah hari ni, boleh jog dalam jarak yang jauh.. wuuuu.. biasanya, keliling padang naim pon aku dah semput! Nges6~~ yang menariknya, khemah2 dia kan, warna ungu+biru..  tak pernah jumpe!
120711
Tengah malam.. mimpi pergi naim.. dan beberapa event telah berlaku.. *event apakah?? Rahsia la.. hahaa* but… hmmm.. mm.. ah. Forget it.
Satu dua tiga empat lima enam.. terjadi pada waktu yang dekat?



Mesti korang pelik ape yang aku merepek.. tapi yang pasti, MAYBE takde orang yang paham, maybe dan sememangnya takde makna bagi anda, tapi bagi aku, ni satu alamat tentang sesuatu atau,, sekadar kebetulan?? Wallahu a’lam… harap-harapnya, kalau alamat pun, biarlah tentang sesuatu yang baik.. ameen~

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_