iye ke??

Lebih baik dicemburui daripada tidak dihiraukan??



Hmm.. 
bismillahirrahmanirrahim.. assalamualaikum wbt c:

Tertarik pada quote ni, masa tengah otak berserabut kat library hari tu.. ingat nak baca buku ni, tapi malangnya lagilah berserabut otak agaknya, sebab buku dalam bahasa melayu, tapi bukan orang melayu tulen yang menulisnya.. hehe.. maksudnya, bukan buku yang agak ringan untuk di baca lah.. huhu..
so,, betul ke baik kita dicemburui daripada tidak dipedulikan??? Mm.. maybe ada certain2 situasi, boleh jadi betul, dan mungkin bagi certain2 situasi, tak betulla kot… for me, maybe part, “ dicemburui” should be change to other word,, maybe “ diperhatikan” or maybe “ selalu dinasihati” or anything else..
hehe.. don’t know!
So,, what’s ur opinion???

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_