kepada : sesiapa yang berkenaan

bismillahirrahmanirrahim..

manusia. jiwang karat kot?? tambah2 ank2 muda skang ni. *aku pon tergolong dlm kategori yang sama la ni?? * apenye?????? 
 kalo dh sayang, tak igt dunia.. ape?? siap kate ape?? kononnye la kan.. lautan api sanggup ku redahi segala. kang, kalo kita srh buat betul2, bukan lautan api, lautan garam, a.k.a laut pon ko lemas kang. HAH HA..
 tapi yang masalahnya, bila ditinggalkan si dia, terus je down. rasa macam everything lost. 
ye. aku tak salahkan sesapa... aku tahu ni masalah hati.. aku tahu ni soalnya jiwa raga kita yang pecah berderai. dan aku tahu, korang akan kate, shut up la... ko tak tahu, ko kapel pon tak, sng2 nak srh org diam. eh, hellooooo..
 mmg aku tak pernah kapel, tapi, aku ni manusia biasa gak.. jgn kate aku tak faham perasaan korang..
aku tahu, aku faham, cuma aku takpernah alami,
 dan insyaallah, tak berniat pon nak alami semua tu oke. *insyaallah2*

i know its hard.. very2 hard kalo kita nak lupakan sesuatu yang kita sayang.. 
sesuatu?? 
oke la sesuatu, dah korang kate aku takpernah kapel. oke2, seseorang yang kita sayang. *seems like.. weird je aku cakap bnda gni* yes. yg berlainan jantina mmg aku tidak berpengalaman, tapi yang sama jantina yes i am. maksdnya, aku pernah rasa kehilangan itu.. aku tahu, yg sejantina ni pun sakitnya begitu, apatah lagi yang lain jantina.. kan?
 so babe, boys ang girls.. ladies and gent,,
 i would like ue to stay calm, let ur MIND think..

ke, bak kata lagu,


Easy come, easy go, that's just how you live
Oh, take, take, take it all but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss
Had your eyes wide open, why were they open?

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked
'Cause what you don't understand is

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same

No, no, no, no

Black, black, black and blue, beat me 'til I'm numb
Tell the devil I said, hey, when you get back to where you're from
Mad women, bad women, that's just what you are, yeah
You'll smile in my face then rip the brakes out my car

If my body was on fire
Ooh, you'd watch me burn down in flames
You said you loved me, you're a liar
'Cause you never, ever, ever did, baby

But darling, 
I'd still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same

No, you won't do the same
You wouldn't do the same
Ooh, you never do the same
No, no, no, no


dah tahu pun org tak layan kita macam kita nak?

HEY.. wake up la.. takkan nak macam ni selalu??

wat if, ue try to 
GET UP OF UR NIGHTMARE AND START A NEW LIFE,
 NEW CHAPTER OF UR STORY?? 
hidup kita ni umpama pentas lakonan.. kita adalah salah seorang dari pelakonnya... kalau ada yang meninggalkan kita, itu bermakna, part dia berlakon bersama-sama kita dah takde. so, takkan sebab part dia dah takde kita pun nak hampehkan segala jalan "lakonan" tu?? 
hello.. tak rasa ke penat lelah kita "berlakon" dan menjiwai watak selama ni??
 takpon, kate la kalo korang benci sangat terhadap "watak" yang hilang tu kan.. katakan kepada diri,, 
alah, tukar pelakon laen.. pengarah suruh dia resign, sebab TAK RETI NAK BERLAKON.
 ye. samela.. kalo korang nak buat perumpamaan yg hidup ni macam novel pon takpe jgk.. 
tapi, ulas sdiri la ye??

mmmm?? hah? aku? 
senang cakap tapi tak reti nak buat? 
mm? aku? tak paham ape yang korang rasa?? 

ea?? korang rasa gtu ea?? 
ohoi..
 no no no no~~ cakap jgn sebarang cakap... salah besar korang neh..
ni, aku tanya siket la ea.. 
 sebenarnya,
 aku yang tak faham ke..... korang yang taknak cipta balik momen indah dlm hdup korang bersama orang lain, dan korang taknak cuba lupakan si dia?? 

hmmm *angkat2 kening* ??

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_