penderitaan part 5

hai hello assalamualaikum. aiyaa.. rasa macam lama giler kott x update blog..
niat suci murni nak update dua tiga hari lepas pun burn macam tu je..
banyak citer nak tell u guys. haha. tengok tajuk tu dah macam rasa nak hempas diri dalam laut pon ade
padahal hiperbola je lebih.
tapi nak kata hiperbola pon tak juga. so, at this point kan aku macam dah setuju la dengan pandangan sesetengah pihak that said : final year shile studying is the most killing time. yeahh. dan sampai saat ini yang mana lagi dua hari (tu dah kira campur sekali dengan hari ni la kan) nak final. FINAL. yeahh dan aku masih tak percaya -.- ayyoo tak tauuuu..

aku tak tau. siyesly rasa macam takut giler nak hadap final sem ni. sebenarnya yang takut tu nak tengok result nanti la kan.. oo ya ALLAH janganlah jadi pape. this gonna be the final semester to perform. yang for sure target dari past 1(katanya) yang dok gebang nak dapat 4flat tu xcapai lagi. sem ni? memang la orang kata xde benda yang mustahil. tapi nampak gayanya kalo nak dapat 4flat sem ni kena score fullmark la weyy semua paper final. HAHA.. yeayy tak mustahilll -.-

teruk.
teruk dan sangat teruk la i tell u guys.
rasa macam memang xsempa giler nak rushing. tup tup dah final.
gile ke ape.
ayyaa...

too many things happen. tak sempat nak fikir.
cerita dia macam ni je la, this is the first time kedit fon sampai 0.00 sen.
this is the first time yang mana tau-tau duit dalam purse xde walau singgit.
50sen tu ade la.

i tell you mana pernah sampai macam tu sem-sem lain
tapi xtau la kalo kes ni berkaitan dengan angau ke ape
parah. memang parah giler..

so guys, i beg u doakanlah aku
(bajet macam ramai giler viewer blog aku bhahaha)

nanti la ada masa lagi aku nak cerita baaaaaaaanyak banyak..
now nak siap-siap ambik angin kat pantai.. sebab tadi dah janji dengan diri sendiri nak g jog skit ambik fresh air buang setan dalam darah ni kuar jauh-jauh kul 6.30. hihiii..
huh? dengan sape?
biasa la I lone ranger :D
cik abang dok jauh. ehh. gedik betul sekarang,
syok sendiri pon jadii laaaa (tu yang masalah lagi parah lagi sakit jiwa tu)

till then, see ya ;)

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_