part last_

and... ni bukan satu nostalgia pada aku.. merujuk kepada  post ni  aku nak bagi lagu ni ah..

:::::: faizal tahir hanyut ::::


Harus bagaimana lagi

Dan terus begini

Dengarkan aku
Lihat ke mataku

Cukup sudah kau menghukum

Salahku tetap salahku

Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua

Namun harus sampai bila

Kau kan diam seribu bahasa

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu

Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu

Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam

Hanya kau ku terbayang

Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka

Kamulah yang pertama

Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu

Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu

Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Aku memang bersalah

Selalu saja mengabaikan mu

Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka

Dan memang selalu

Aku bersalah

Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu

Bagaimana ku nanti

Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Bagaimana ku nanti

Bila kau tak di sisi

Yang ku ada hanya kamu saja

dan 
:::: faizal tahir coba ::::
Cuba kau dengar, cuba kau cuba

Diam bila ku cuba untuk berbicara dengan kamu

Pernahkah kau ada
Bila ku perlu tuk meluahkan rasa hati

Dan bila kau bersuara

Setia ku mendengar

Agar tenang kau merasa

(Korus)

Siapa sebenarnya aku padamu

Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu
Dan bila tiada lagi teman bermain
kau pulang mendapatkan aku itulah aku padamu

Cuba kau lihat, cuba kau cuba

Renung ke mata aku bila ku kaku melihatmu

Pernahkah kau ada bila ku perlu
tuk menyatakan rasa sakit dalam diri

Dan bila kau perlu

Setia ku menunggu

Agar senang kau merasa

(Korus)

Siapa sebenarnya aku padamu

Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu
Dan bila tiada lagi teman bermain
kau pulang mendapatkan aku itulah aku padamu

Maafkan kerana aku tak pernah

terlintas tuk menulis pada mu

salahkan ku
tak mungkin lagi aku meminta
untuk kau mendengar..
untuk kau melihat ke mataku

(Korus)

Siapa sebenarnya aku padamu

Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu
Dan bila tiada lagi teman bermain
kau pulang mendapatkan aku itulah aku padamu


apekah ini?? haha.. dah mula dah.. jiwang karat~~~ haha.. saje je. pandai2 la korang buang sdiri part2 yang cam xsesuai tu ekk. ak malas nak cut lagu.. haha.. copy paste udah~~~ huhu~~~~

till then,, thanx all yg sudi spend tyme baca post yg mungkin ntah pape bagi korang dan penuh bermakna bagi ak,. haha. bia ah, nostalgia aku. hahaha. oke peeps.. chow~~~

salamullah 'alaikum ^^

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_