=.=

nape sekarang ni cam penat semacam je?

kelas td pon classmate ty,
dayah, xsehat ke?
tak ah, oke je,,
nape muka nampak bengkak?
ah??
oo.. ye lah..
*baru tringat mase nak pakai tudung dalam blik tadi muka nampak len macam,, la.. bengkak ke??*
mata pon, nampak len,, ni mesti study ni,,
eish, mana ade..

memang xstudy pon smalam, overview food hygiene je dalam kemengantukan tu..
pape hal, huahhh!!

*tarik nafas~~ ready nak kuarkan suara di volume yg terkuat, dgn penuh excited & happy beserta mimik muka yang sesuai*

MANE ADE SAYE LETIH!
OKE JE,, KAN3??
BLINK3~~

*can ue feel dat spirit beb? aha! *

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_