da session

hehe..
pheww~ akhirnya habes gak majlis ptg ni.. huhu.. aku yang berangkat dari dungun ptg semalam, sampainye malam, sembahyang, makan nasik, tros pgi teman kak na beli barang2.. tengah malam dh kot masa tu! hmmm.. balik2 umah pulak, solat dulu~ then, ready utk esok bhgian makanan, then, tugasan hias pa.. hehe.. diberi keperyaan utk gubah satu pa,, sebab ada lima je semua,, aku ambik yang perfume ngan wallet.. nice tak?

ni la hasilnya =)
ceh,, banggo meta!
then, majlisnya alhamdulillah, berjalan lancar~ ayoh, mek, acik, ayoh cik, cik ton, semua2nya pon ada bersama.. ayat takleh blah ayoh lepas habes majlis,, lembu dahaga dh tu.. hehe.. kiasan ye.. sibuk ngan lembu die tu.. tahu la lembu mahal, hehe.. gurau2 je~~

and, penat lorh. ade satu sesi lagi malam ni, buffday party tertangguh! memandangkan siblings aku paling ramai buffday bulan6, maka biasanya yang diorang je la celebrate. kuang asam gak ah. hehe.. just acara adik beradik n sedara2 terdekat a.k.a jiran2 sebelah rumah je.. bukan ape pon,, wat BBQ je.. kecil-kecilan, just want have fun dgn adk beradik.. sian kak are,, takleh cuti ye?? takpe2.. ambo tulom make. hehe.. cuti nati, dey dop eh kito jupo?? wuwuuu~

nway, esok dh nak balik kampus.. xsedar diri esok lusa, senang kate mggu ni mmg akan full dgn kuiz dan test.. CSC, food hygiene,, subjek len, mandarin~ huuu~ saboo je la! tapi, xpe la.. adat belajar kan?? harap2nya dapat la ready dgn penuh bersedia.. taknak markah rendah wey~~~ takot eh! fuh3~~

hmm.. so, dats all for today.. ada banyak lagi perkara nak cakap, tapi tgk la.. sempat malam ni, kite citer,, kalo tak, tak ah.. hehe.. and till then, thanx for reading =)

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_