jangan sronok sgt~~

bismillahirrahmanirrahim.. salam 'alaikum ='(

aah.. betol la kate lectrr ak,,, kte hdp ni jgn sronok sgt.. huhu~ huwaaa.. mm.. tu la sape srh sronok sgt?? kan dh frust.. huhu~ tapi, ak dh prepare dh, sbb terngiang-ngiang kate2 keramat JGN SRONOK SGT~ so, xde la upset sgt bila ape yg diharapkan tak mnjadi.. wuuu... tapi, still. urgh. forget it! so, ape yg tak bestnye, midsem dh nak abes~~ say daaaa to bgn lewat, say daa to lepak ng my kakak2 kat kota bharu, GCB la,, float segala la.. kek coklat la.. ngade2 btol! satay~ tggu balik raye la ye. woapss, tak janji~ JGN SRONOK SGT~~ hmm.. tapi... hmm.. sempat tak nak jumpe my galfwem??? hari ni xleh jmpe.. mau ketemu sama kamu lorh~~ haih.. galfwem sorang ni,, mcg pon tidak,, mnyepi je... ape kabo la kamu ye. hah. jgn sombong sgt~~ ek eh,, *okay, cover line, tertukat trademark utk post ni* hah. galfwem buat kat galfwem dia cenggitu, i nak psn la ue, JGN SRONOK SGT la.. hahhaaa.. bek ue reply mcg I... hehe~ hmm.. taklah.. I takpakse,, ue punye kedit kan, so, ue punye hak la nak reply mcg ke tak kan?? cume,, cume,, *sila baca dgn nada sedih ye* i miss kat ue siket banyak la.. HEHE.. positive.positive. ue msti sebok ng hdp skrg kan?? takpelah,, i paham, i pon sibok jugak.. cuma hati ni xleh pakse bile ttbe tringat kat my best buddy,, hah. ue lah! mm.. BIARKAN~~~ BERLABUH~~ TIRAI KISAH SEMALAM~~ *yg ni nada faizal tahir ye, lagu slmt malam,* haih. dah la tu, semakin lame semakin merapu.. kite wat post ni, JGN SRONOK SGT nak merapu rapu kan.. so, last decision, PEN OFF sbb kite ni, JGN dok SRONOK SGT dgn merapurapu taktentu hala.. hmm.. wan an!!!

Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_