Friday, June 28, 2013

bila bila bila

okay mula-mula lagi nak bagitau awal-awal la kan. taktau la nak kata post ni sebagai post yang gedik atau dewasa atau macam mana.. ehemm..

kadang-kadang bila aku masak-masak kat dapur, bila kemas rumah.. bila buat kerja rumah.. bila dok layan adik-adik. it was like, anything, when I'm doing all-womens/girls work, macam terfikir, agak-agak sape laa yang nnti jadik suami aku.

HAHA.

uh. kbye

No comments:

Post a Comment

hiba

rasa seperti tidak mampu ditahan lagi air mata hari ini..  mengalir deras,  walau ditahan terlepas jua jatuh lembut ke pipi.. y...