frust

assalamualaikum hai, 

frust. 
sebab dah lama nak blogging cuma tak sempat pastu bukak-bukak je blog terus tak ingat apa yang nak post before this. 

hah. 
cun gile. 
frust lagi sebab banyak benda yang diharapkan tapi menyimpang pula arahnya. 
aiyoo. 
*lap peluh* 

bila dalam kehidupan kita terpaksa berhadapan dengan macam-macam jenis pilihan. 
dan bila kita mula membuat pilihan yang salah, nah itu yang sengsara tu.. 
dan itu lah juga yang membawa kepada ke-frust-an 

pandang kiri, pandang kanan,
*lari sebab kena kejar dengan parang oleh cikgu BM dan BI *


Comments

Popular posts from this blog

diploma pengurusan perkhidmatan makanan > a view

#tipsDekan

be wise_